Svet
30 ogledov

"Tako hudo, da ne moreš niti jokati"

Ivona Facebook
Od 15-letne Ivone, ki je bila žrtev divjega voznika, se poslavljajo tudi na Facebooku. Starši darovali njene organe.

Kot smo poročali, je 15-letna Ivona Srećković iz Nove Gradiške včeraj umrla za posledicami prometne nesreče, v kateri so bila poškodovana tri 15-letna dekleta. Družina je njene organe darovala, s čimer bo 15-letnica rešila marsikatero življenje, piše Dnevnik.hr.

Ravnatelj močno pretresen

Mesto je še vedno pretreseno. Ravnatelj šole ne more verjeti, kaj se je zgodilo. "Šle so domov, pa jih je nekdo povozil – do smrti. To je tako hudo, da ne moreš niti jokati. Vse nas je močno prizadelo; učence, učitelje, mene ... hudo je."

Na strani na Facebooku spodbudne besede in sožalje svojcem Ivone

Sožalje Ivoninim svojcem in podporo drugima dvema deklicama znanci in vsi drugi izražajo tudi na Facebooku. Takoj po trčenju so namreč ustanovili skupino Anamarija, Ivona in Margareta – vsa Hrvaška je z vami, ki jo je v dveh dneh všečkalo že skoraj 12 tisoč ljudi.

Prijatelji in znanci tako izražajo sožalje Ivoninim staršem in se poslavljajo od nje. "Življenje ni pošteno. Ivona, manjka mi tvoj sladek, iskren nasmeh. Ivona, počivaj v miru. Pazili te bodo dobri angeli,“ je zapisala prijateljica Barbara.

Sožalje je izrekel tudi Matej. "Iskreno sožalje družini, prijateljem in vsem, ki so jo poznali. Angel je zdaj na lepšem in pazi na druge bedake, kot je ta, ki je vzel tebe. Naj ti bo lahka zemlja in mirne sanje. Počivaj v miru, Ivona."

Nera pa je zapisala zelo osebno sporočilo Ivoninim staršem. "Tudi meni je umrl otrok. Težko bo, ampak ne zaprite se vase. Če imate še kakšnega otroka, mu pokažite, da ga imate radi do neba in nazaj."

Naj vas spomnimo

Nesreča se je zgodila v bližini kmetijske šole v Slavonskem Brodu. V skupino učencev, ki so se vračali iz šole, se je namreč z veliko hitrostjo zaletel 20-letnik. Ta je pri izogibanju vozilu na nasprotnem voznem pasu zapeljal na travnato površino, izgubil nadzor nad vozilom in podrl dekleta. Kot je povedala ena izmed prič nesreče, ki sicer dela v bolnišnici, takšnih poškodb še ni videla.

Voznik sicer ni bil alkoholiziran, je pa vozil avtomobil z veliko močjo, za katerega ni imel dovoljenja. Od sobote 20-letnik sedi v enomesečnem priporu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.