Svet
115 ogledov

Tako se iz Boruta Pahorja norčujejo Brazilci

Bortu Pahor tetovaža Instagram/ Borut Pahor
"Norčujmo se iz slovenskega predsednika. Vredno je in to v Braziliji znamo početi uspešno," je na svoji Facebook strani zapisal Renan Bernardes, Brazilec, ki trenutno živi na Portugalskem.

Zapisal je, da ima prijatelje, ki živijo v Sloveniji, in da se pogosto pogovarjajo o zanimivostih iz posameznih držav. Nazadnje so ugotovili, da so Brazilci mojstri, ko gre za spletno norčevanje iz ljudi in da slovenski je predsednik reden uporabnik Instagrama.

"Pri vsem tem je zanimivo, da je Borut Pahor zelo nenavadna oseba. Predsednik na Instagramu objavlja fotografije sebe, ko pleše, rolka ipd.," je napisal. Obregnil se je tudi ob ključne besede, ki jih uporablja, denimo za ples #moveslikepahor, kot analogijo na pesem Moves like Jagger, ali pa angleške #letsride, #genius, #respect, #pahor.

"Na njegovem profilu je ogromno biserov. In veste, kaj je najbolj nenavadno? Slovenija ima le dva milijona prebivalcev. Je zelo urejena država, kjer se zgodi malo stvari, in kot lahko vidimo nekateri z lahkoto naredijo zgodbo iz nečesa, česar ni," je še zapisal Bernardes in pod zapisom objavil kopico predelanih fotografij, na katerih se pojavlja naš predsednik.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 20
  • Avatar gujdek
    gujdek 20:48 19.april 2017.

    Popularen pa puba je...

  • goldhorn 14:30 19.april 2017.

    Ne rabimo niti državnega sveta. Pa tudi tričetrt nevladnih organizacij, ki jih financiramo davkoplačevalci.

  • smuc 13:20 19.april 2017.

    Boljšega trenutno nimamo!!!