Svet
6436 ogledov

Tako se je odzval, ko je izvedel spol petega otroka

reakcija očeta YouTube
Družina je nestrpno čakala na novico, ali se jim bo pridružil fantek ali punčka. Očetov odziv je obšel svet.

Petčlanska družina je na omrežju Facebook v živo prenašala trenutek, ko je Christine Batson svojemu možu Joshu in štirim hčerkam razkrila spol sedmega družinskega člana. Največ zanimanja je požela Josheva reakcija.

Josh in Christine sta starša štirih deklic, starih od enega do 16 let. Josh si je zelo želel sina, zato sta se odločila še za petega otroka. Prepričan je bil, da se mu bo uresničila želja in bo v peto le dočakal moškega naslednika, s katerim bo lahko hodil na tekme in komentiral šport. 

Christine je za to priložnost za vsako od deklet spekla prav poseben kolaček, v središče katerega je dala nadev v barvi, ki je razkrila spol otroka, ki ga pričakuje. Ko so dekleta prišla do polnila, je Josh zagledal roza polnilo.

Brez besed je vstal izza mize, šel na dvorišče in zavpil: "Zakaj, bog, zakaj?" ter skočil v bazen. Christine je na koncu posnetka dejala, da pet deklet ni še nikomur nič storilo. Za ameriške medije pa je dodala, da se je Josh tako odzval v šali. "Odličen oče dekletom je in vesel je, da bo dobil še eno," je povedala in preslišala vprašanje, ali bosta poskusila tudi v šesto.  

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.