Svet
36 ogledov

Tako so se na napade v Bruslju odzvali uporabniki družabnih omrežij

Bruselj napadi Žurnal24 main
Družabna omrežja, predvsem Twitter, so po jutranjih napadih v Bruslju skoraj klecnila zaradi števila objav. Kmalu so z vseh koncev sveta začele kapljati tudi dobre želje Belgijcem in bes zaradi napadov v srcu Evropske unije. Nekaj jih objavljamo spodaj.
Komentarjev 5
  • Zmago 20:05 22.marec 2016.

    Eh. Sn pa res nekaj hudo močnega napisal, da je fuzlna fuzl naredo ;-)

  • Žurnalček 19:10 22.marec 2016.

    Dragec @ Dokler bodo objavljali tudi tvoje komentarje , se za pluralizem mišljenj na telem portalu ni za bati! Ne primerjaj pa Žurnala in Nove TV med seboj . No lahko jih , sam ostajaš smešen ! Pa če ...prikaži veče imaš že toliko povedati čez " nestrpne Slovence " daj no gor svoje generalije. Vidiš moje so: zadrti levičar , ateist , nikoli v nobeni partiji , čistokrvni Slovenec , 1 letno vojno izkušnjo in 3 letno nalogo na neprijateljski strani , begunec , bil v medverski vojni , bil z orožjem tam , kjer se nobenemu v SLO niti ne sanja , niti bi se upal , in kot tak si vzemam pravico da povem javno , koga želim v SLO in koga ne ! Je to tako teško razumeti ? Situacijo pa lahko kristalno čisto vidi samo tisti , ki je padel v versko vojno in zaradi nje vse izgubil . Zaklel sem se , da se ta situuacija ne bo ponovila mojim otrokom , pa magar sedaj v svoji državi , moral pobiti 1000 verskih fanatikov . NIMAM VEČ KAM BEŽATI !!!!! Razumeš ali si prirodno glup ?

  • Žurnalček 18:41 22.marec 2016.

    Jaz pa Belgijcem privoščim , kajti če so SAMI SEB tole zakuhal , naj sedaj še to pojedo ! Tole je pa lahko samo poduk ostalim tudi NAŠIM politikom , kaj ga serjojo in kam vodi spreminjanje verske karte EU-ja !!