Svet
4713 ogledov

Tat ukradel avto, v katerem je bil otrok, oče obupano tekel za njim

Zagreb covid-19 Profimedia
Moški se je ustavil pred pekarno, ko je njegovo nepazljivost izkoristil tat in ukradel avto, v katerem je bil otrok.

V torek okoli 17. ure se je na Bukovački cesti v Zagrebu odvijala prava drama. Moški je vidno obupan stekel po cestišču in kričal "Stoj, stop!". Za njim je tekla ženska in rotila mimoidoče, naj pokličejo policijo.

Očividka je za Danas.hr razkrila, kaj se je dogajalo. "Vsi smo se prestrašili, ko smo jih videli. Kmalu smo ugotovili, da so moškemu ukradli avto, v katerem je bil otrok," je povedala in dodala, da so bili vsi šokirani, ko so videli, da je v ukradenem avtomobilu tudi otrok.

Moški je namreč pred pekarno pustil avto s prižganimi smerniki. To je izkoristil tat, ki je ukradel vozilo, ne da bi vedel, da je na zadnjem sedežu otrok.

Policija je potrdila, da je prejela prijavo o dogodku in da ugotavlja vse okoliščine.

Po neuradnih informacijah Danas.hr so ​​avtomobil našli približno petsto metrov od pekarne, storilcu pa je s kraja uspelo pobegniti. Otrok je bil v avtu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Idioti 13:10 20.december 2023.

    Tu gre za ugrabitev ! Kazen za ugrabitev mladoletne osebe bi pa morala biti od 20 let navzgor , pa da vidmo , če bi se še kdo upal vsesti v takšen avto !

  • Idioti 13:08 20.december 2023.

    I zakaj je na sliki Ilica ?V prvi zgradbi levo so vpisovali dobrovoljce za vojno !

  • Avatar Garancija
    Garancija 10:25 20.december 2023.

    Kaj so eni starši naivni,al pa butasti,ne moreš pustiti samega otroka v avtu,sploh pa v teh časih ko ugrabljajo otroke,kreten