Svet
225 ogledov

"Tepel me je do 200-krat na teden"

Natascha bo v četrtek javnosti predstavila svojo avtobiografijo. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Kampuscheva je bila v ujetništvu napol naga in lačna, Priklopil pa jo je vsak večer osebno umival. Razkriva še, da jo je tepel tudi do 200-krat na teden.

Natascha Kampusch, ki bo ta teden izdala svojo avtobiografijo, je za Daily Mail opisala nekatere trenutke iz življenja v kleti, kjer jo je osem let zadrževal Wolfgang Priklopil. Slednji jo je med drugim pretepal tudi do 200-krat na teden, večkrat jo je nase priklenil z lisicami, ji obril glavo in jo prisilil, da je bila med čiščenjem njegove hiše napol gola.

"Zdaj nisi več Natascha. Si sužnja, ki sem si jo vedno želel imeti. Zdaj pripadaš samo meni," je Priklopilove besede povzela Natascha, ki med drugim razkriva, da si je do 16. leta starosti večkrat poskušala vzeti življenje. Ugrabitelj naj bi ji klet, kjer je bila zaprta, opremil z zvočniki, iz katerih se je velikokrat slišalo kričanje: "Ubogaj! Ubogaj! Ubogaj!" 

Ni ga smela pogledati v oči
22-letnica razkriva, da jo je Priklopil fizično zlorabljal in ji po več dni ni dajal hrane. Ko ni bila v kleti, je morala biti napol gola. Ko je bila stara deset let, ji je povedal, da "sta starša vesela, ker sta se je znebila". "Bilo je, kot da bi me nekdo polil s kislino. Sčasoma sem se privadila na življenje z njim, kot se turisti privadijo na neznano deželo," je povedala 22-letnica, ki je še razkrila, da jo je Priklopil vsak večer umil. "Nisem mu zaupala, ko me je slekel. Toda hotel me je le umiti in pri tem ni bil nežen," je še povedala Natascha. Priklopila je morala klicati "gospodar", nikoli ga ni smela pogledati v oči, spremljal pa jo je tudi na stranišče, kadar je morala opraviti potrebo.

Natascha bo svoje življenje v ujetništvu popolnoma razgalila v četrtek, ko bo njena avtobiografija izšla na Dunaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.