Svet
42 ogledov

To je ganilo že 700 tisoč uporabnikov Facebooka

nevesta grob oče Facebook/ Zander & Breck Photography
Fotografija neveste, ki v poročni obleki kleči pred očetovim grobom, je v dveh tednih ganila že več kot 725 tisoč uporabnikov Facebooka.

Čustven trenutek je v svoj fotografski objektiv ujela Kari Wieringa, poklicna fotografinja porok, ki nekatere fotografije s privoljenjem mladoporočencem objavlja tudi na Facebooku. V začetku junija je tako objavila fotografijo mlade neveste Paige Eding, ki je pred odhodom na slovesnost obiskala očetov grob in si v beli obleki, s šopkom v roki vzela trenutek zanj. Fotografinja je v tem videla priložnost in poskrbela za to, da si bo nevesta ta trenutek zapomnila za celo življenje.

"Hotela sem si vzeti čas pred poroko, da sem vsaj za trenutek sama z njim, da je lahko z mano na moj poseben dan," je ob tem povedala 23-letna nevesta in dodala, da se ji ni niti sanjalo, da jo je Kari takrat fotografirala, vendar je navdušena, da je to storila. "Ko sem videla to fotografijo sem bila presrečna, saj jo bom imela za vedno." Njen oče je nenadno umrl decembra 2011 zaradi okužbe pljuč.

Odkar je Kari fotografijo objavila na Facebook strani Zander & Breck Photography, jo je všečkalo že preko 725 tisoč ljudi, delilo 35 tisoč ljudi, pod njo pa se je zvrstilo na tisoče komentarjev. "To je precej šokantno, številke so res neverjetne. Nisem si mislila, da je to sploh mogoče," je ob tem dodala fotografinja.

Komentarjev 4
  • Trovlak 18:19 27.junij 2013.

    Ni jih ganila, ampak so ljudje dandanes preprosto ozkogledne ovce brez lastnega karakterja in mišljenja. Na Facebooku poklikajo vsako oslarijo, ker je to "in". Naj se rajši pametnejšega posla primejo, kakor, da se imajo za odrasle in zrele, pa cele ...prikaži več dni preždijo na Facebooku.

  • vrtnica 16:50 27.junij 2013.

    Lepo....,fizično nekateri,ki jih imamo radi ,niso več med nami....,vemo pa,da so med nami tako ali drugače,oziroma tako kot si vsak po svoje želi.....