Svet
15 ogledov

To je sendivč za 1.300 evrov

sendvič Žurnal24 main
Andy George je domačo kuhinjo dvignil na povsem novo raven. Odločil se je, da bo čisto sam naredil cel sendvič – od vzreje piščanca za meso, do pšenice iz katere je naredil moko za kruh.

Andy George je za projekt porabil pol leta in prek 1.300 evrov.

Na vrtu je posejal zelenjavo, sam naredil sir, iz morske vode pridobil sol, v mlinu zmlel pšenico, ki jo je posejal in vzredil piščanca.

Malo je manjkalo, pa bi mu načrte prekrižali policisti. Na letališču so mu namreč skoraj zaplenili vrečko, v kateri je imel sol – mislili so, da je droga.

In kakšnega okusa je bil sendvič? "Sploh ni slab. To pa je to," je dejal George.

Kako je projekt potekal pa si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • s.i.k. 13:15 13.oktober 2015.

    .dobro. ampak nekaj ne štima. ..zakaj je v nekem MC le 2,50 jojra. /rahlo mi je jasno