Svet
51 ogledov

"To ni učiteljica. To je pošast!

zloraba otrok Shutterstock
Kamera v neki šoli je posnela učiteljico, ki je v 30 minutah 120-krat udarila štiri učence, ker niso pravilno odgovorili na zastavljena vprašanja.

Dogajanje je prišlo na dan, ko je oče ene od deklic prišel v šolo in zahteval pojasnilo, zakaj ima je njegova hčerka toliko podplutb na obrazu. Ni namreč več verjel, da se je hčerka poškodovala med igro. Šola je pristala na to, da mu pokaže posnetke videokamere v razredu, ki je razkrila šokantno dogajanje.

Oče je medijem povedal, da je učiteljica v pol ure njegovo hčerko udarila 43-krat, dvakrat pa jo je brcnila. V tem času je udarce delila tudi drugim učencem, poroča Daily Mail. "Nikoli ne bi smela postati učiteljica. To je pošast!", je dejal oče za medije.

Učiteljica je malčke v predšolskem oddelku v mestu Tajhuan na severu Kitajske učila matematiko. Tepeno hčerko je kaznovala, ker je na ukaz, naj sešteva številke nad 10, odgovorila, da tega še ne zna. Med drugim je s posnetka vidno, kako je enega od fantov na posnetku stresala, brcnila in potisnila v deklico.

Učiteljico so po objavi posnetkov v javnosti odpustili.

Komentarjev 4
  • mirko 13:39 24.oktober 2012.

    Če bi samo z enim stavkom kritizirala oblast bi takoj pristala v zaporu za par let, v tem primeru pa bo samo ob službo. Bedno. Kitajci, še najmanj eno stoletje potrebujete, da pridete na civilizacijski nivo Evrope.

  • mph 01:16 24.oktober 2012.

    Se povsem strinjam, še prej pa ji tace temeljito zmastit z macolo. Mislim ... so jo odpustili. Halo?? Če pa že predlagani ukrep ni izvedljiv zaradi menda nekih "človekovih" pravic, pa prav gotovo zasluži vsaj dolgoletno zaporno kazen. Na moškem oddelku.

  • Anubis- 22:40 23.oktober 2012.

    Metek v glavo...