Svet
280 ogledov

To osebo policija išče v primeru Maddie McCann

maddie mccann Žurnal24 main
Znano, kdo je glavni osumljenec v primeru izginotja takrat triletne deklice.

Preiskava izginotja Madeleine McCann se po desetih letih še ni končala. Kot piše The Sunday Express, je glavna osumljenka Scotland Yarda ženska. Vir blizu Scotland Yarda je za omenjeni časnik dejal, da so žensko v noči, ko je deklica izginila, videli v bližini stanovanjskega kompleksa, kjer je britanska družina počitnikovala. 

Policija naj bi žensko iskala že več mesecev. "Detektivi so prečesali Evropo, da bi našli žensko, za katero so prepričani, da je ključna za rešitev primera," je vir povedal za The Sunday Express. 

Kate in Gerry McCann iščeta rešitev v politiki. (Foto: Reuters) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Starša pogrešane deklice sta ob bližajoči se deseti obletnici spregovorila za BBC. Kot je dejal Gerry McCann, se z ženo še vedno oklepata mnenja strokovnjakov, da mlajši kot je otrok, večja je verjetnost, da mu ugrabitelj ni škodoval.

Odločena sta, da bosta hčerko iskala, kolikor dolgo bo treba. Priznavata pa, da se je družina zdaj osredotočila na prihodnost. "V določenem trenutku si moraš priznati, da se čas ni ustavil. Mislim, da sva oba ugotovila, da to dolgujeva dvojčkoma, da bo njuno življenje tako polno, kot si zaslužita," je povedal McCann. Par ima poleg Maddie še 12-letna dvojčka Seana in Amelie. 

Kate McCann je povedala, da ob vseh družinskih dogodkih in posebnih mejnikih še posebej globoko občutijo praznino, ki je ostala po hčerkinem izginotju. Priznala je, da Maddie še vedno kupuje darila za rojstni dan in božič. V upanju, da jih bo nekoč lahko odprla. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • maximilian 11:10 01.maj 2017.

    Zavajajoč naslov in članek brez veze. Poniževalen do pameti bralcev. Beda.

  • Tatjana Ha 23:12 30.april 2017.

    Zavajajoč naslov , (To osebo policija išče v primeru Maddie McCann) Ja katero????

  • brezheca 22:51 30.april 2017.

    A je to v desetih letih edini otrok na svetu,ki je izginil?