Svet
69 ogledov

To pove telesna govorica o Donaldu in Melaniji

Trump Obama EPA
Odnos med Michelle in Barackom Obama je povsem drugačen od tistega med Melanijo in Donaldom Trumpom, meni strokovnjakinja za telesno govorico.

Michelle in Barack Obama imata odličen odnos, kar potrjuje tudi njuna telesna govorica, meni Patti Wood, strokovnjakinja za telesno govorico, ki je za Daily Mail analizirala vedenje obeh parov tekom petkovega dogajanja v Washingtonu. 

Woodova je izpostavila posebno vez med zakoncema Obama in Melanijo Trump. Nekdanji predsednik in njegova žena sta ob srečanju na stopnišču pred Belo hišo poskusila storiti vse, da bi se Melanija počutila dobro. To naj bi bilo razbrati iz objema, ki so si ga izmenjali in načina, kako sta Melanijo pospremila v stavbo. Zakonca Obama sta položila vsak eno roko na Melanijo in jo povabila v hišo, ki bo v prihodnje njen dom. 

Woodova je poudarila, da je dinamika med Melanijo in Donaldom drugačna. Izpostavila je njun prihod v Belo hišo. Trump je izstopil iz avta, ne da bi počakal na soprogo in se povzpel po stopnicah. "Zanimivo je, da je Trump izstopil iz avta, šel po stopnicah in se rokoval z gostiteljema, namesto da bi ženi pomagal iz avta, jo počakal ali zgolj pogledal v njeno smer," je izpostavila Woodova. "Lahko bi ji ponudil roko in pomagal po stopnicah. Določena pravila obnašanja obstajajo in s takšnim vedenjem ni pokazal nobene skrbi, spoštovanja ali topline do nje, kar se ni spremenilo niti med pozdravom."

Izpostavila je še, da je bilo razbrati, da je odnos med nekdanjim in novim predsednikom topel in ne zadržan. "Gre za znamenje spoštovanja in kaže, da nima noben želje po tem, da bi v odnosu dominiral," je v analizi za britanski medij dejala Woodova.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • h3o 19:13 22.januar 2017.

    ja stela no dej povej kolikrat greš pa ti po svoji domači okolici in pobereš kako zavrženo plastenko v naravi? In povej ali ješ piščančjo salamo,saj veš z tistih puhastih živalic ki jih žive pomečejo mlin?

  • maresem 11:50 22.januar 2017.

    .... in se molijo bogu....

  • maresem 11:49 22.januar 2017.

    tudi to je žal res