Svet
727 ogledov

Toliko bo stal obisk hrvaškega Gardalanda

Park Mirnovec, Hrvaški Gardaland FunPark Mirnovec
Dela na zabaviščnem parku Mirnovec (Fun park Mirnovec) v bližini Biograda se skladno z načrti bližajo koncu. Svečano odprtje tako imenovanega hrvaškega Gardalanda je predvideno za 1. junij.

Park se bo razprostiral na skoraj 50 tisoč kvadratnih metrih površine na zemljišču, ki se skoraj drži Jadranske magistrale na vstopnem delu ceste, ki vodi do Crvene luke.

Park bo vključeval zabavo v treh tematskih sklopih, teme so pirati, divji zahod in vesolje. Vsak bo imel svoj ločen vhod. Dogajanje v zabaviščnem parku bo skozi ves dan, za zvečer pa so predvideni koncerti, filmske projekcije in podobno, piše portal Šibenik.in.

Park Mirnovec, Hrvaški Gardaland | Avtor: FunPark Mirnovec FunPark Mirnovec


Cene vstopnic naj bi se gibale med 150 in 200 kun, to je med dobrih 22 do dobrih 26 evrov. V ponudbi naj bi bile tudi cenejše vstopnice v obliki sezonskih kart, popustov za mlajše otroke in v posezonskem času, popuste napovedujejo za skupine. Ceneje bo moč vstopnice dobiti na spletu.

Park Mirnovec, Hrvaški Gardaland | Avtor: FunPark Mirnovec FunPark Mirnovec

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:11 14.marec 2017.

    da ne bo pomote,samo hrvatotov ne maram,ker so pokvarjeni in to so dokazali v vsej svoji zgodovini še inše x,žal

  • Zmago 12:59 14.marec 2017.

    Niti najmanj ! Se pa ne strinjam, da kar naprej razpihujete neko sovraštvo z ene in druge strani. Mediji pa to podpirajo, pa tudi razne EU komisije kravjimi kupčijami "pod mizo", tudi sodniki niso nič boljši. Za nobeno reč ne ...prikaži več odločijo, da bi se rešila dokončno, pa ne za arbitražo (Hrvat Sekulec - "naš" zastopnik ??? naravnost otroško sprenevedanje po telefonu), pa ne za šmarjaka, ......Vse je to Ž igra: divide and conquerhttps://www.youtube.com/results?search_query=divide+and+conquer+david+dukeIn taki moroni kot, ti nasedate oz. še slabše.......hujskate.Če je Slovenec potem je takoj domobranec, če je Hrvat je ustaš, če je Srb je četnik, če je Nemec je fašist, pa sploh ni pomembno o čem je govora. To je tvoj domet !!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:56 14.marec 2017.

    A si ti zaljubljen v tole golazen preko Kolpe,da jih tko braniš??Če bojo kerga prcal bojo tebe tvoji otroci,ko bodo vidli,kakšnega čefurja majo za fotra.Da si pa proustaško usmerjen je pa logično,saj bi za teden dopusta na njihovih umazanih in ...prikaži več predragih destinacijah plačal tudi tako,da si spustiš hlače,bednik.