Svet
9467 ogledov

Tony Cetinski: Pretresen sem, to je najbolj grozen dan v mojem življenju

Nesreča v Rovinju Dusko Marusic/PIXSELL
Moški je ležal na cesti, ko je z vozilom pripeljal hrvaški glasbenik.

"Sodeloval sem v nesrečnem dogodku, za katerega nisem odgovoren," je za 24sata povedal znani pevec Tony Cetinski. "Prepričan sem, da bo to policija po preiskavi potrdila."

Pod kolesi njegovega mercedesa se je v Rovinju danes okoli 14. ure namreč znašel mrtev moški. Nesrečnika so izpod vozila morali izvleči s pomočjo gasilcev. 

Po prvih informacijah je bil moški gost v lokalu, ki se nahaja v neposredni bližini kraja nesreče. V trenutku, ko je mimo z avtomobilom prišel Cetinski, naj bi ležal na cesti. 

Tony Cetinski Magazin Tony Cetinski po petih letih v Križankah

"Pretresen sem in nimam besed, s katerimi bi opisal najbolj grozen dan, ki ga človek lahko doživi," je za hrvaške medije še povedal Cetinski. 

Preiskava bo pokazala, ali je bil moški že mrtev, ko ga je povozil avtomobil. Ulica, kjer je prišlo do nesreče je ozka, zato po njej ni mogoče voziti z veliko hitrostjo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:08 04.november 2017.

    Toni,Toni dalmatinski jodler,da nisi slučajno SMS ali po FB na telefončku sporočila pisal,ker sredi dneva pa verjetno "truplo" moraš videt,razen,če ni kaj od zgornjega ali,da si mrtvo zadet od opojnih substanc,kanede?