Svet
8478 ogledov

Toži hotel, ker so jo snemali pod tušem

hotelska soba
Posnetek njenega tuširanja je zaokrožil po spletu. Zdaj toži hotel.

Američanka je pred tremi leti bivala v hotelu v Albanyju. Nič posebnega, če ne bi kasneje ugotovila, da je bila v sobi, v kateri je bivala kamera, ki jo je snemala. Kamera je bila nameščena v kopalnici. 

Posnetek je bil objavljen na spletnih straneh s pornografsko vsebino. Ženska je za to izvedela, ko je pred časom prejela elektronsko pošto s povezavo do posnetka. V sporočilu jo je pošiljatelj, ki se je podpisal Perverznež, vprašal, ali je to ona. Po prvem sporočilu ji je poslal še nekaj zelo eksplicitnih sporočil. 

Kmalu za tem so njeni prijatelji in nekdanji sošolci dobili elektronsko pošto s povezavo do posnetka. Nazadnje pa je neznani pošiljatelj od ženske zahteval, da mu plača več tisoč dolarjev.

Ženska se je odločila za tožbo hotelske verige in zahteva 100 milijonov dolarjev odškodnine. Veriga Hilton, pod katero spada hotel Hampton Inn and Suites, je zgrožena, da se je kaj takega zgodilo pri njih. Dodali so, da so pripravljeni sodelovati pri preiskavi. 

"Pomembno je, da se naši gostje počutijo varne in da se pri nas dobro počutijo," so zapisali. Omenjeni hotel so pred kratkim prenovili in med prenovo niso našli nobene skrite kamere.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.