Svet
52966 ogledov

Tragedija na Dunaju: Dečka policiste peljala domov, tam našli dve trupli

policija Avstrija Epa
Dečka policiste peljala domov. Policisti so ob prihodu v stanovanje našli dve trupli.

Dunajski policisti preiskujejo smrt 32-letne ženske in njene 14-letne hčerke. Policija je trupli našla v stanovanju, kjer je družina živela, da je nekaj narobe, pa sta jih obvestila sinova pokojne. 

Brata, stara sedem in devet let, sta pomoč najprej poiskala v bližnji okulistični ordinaciji. Zdravnica je, potem ko je ugotovila, da sta dečka brez spremstva staršev, poklicala policijo. 

Policisti so z otrokoma odšli do stanovanja, ki je bilo odklenjeno. Ob pregledu stanovanja so policisti naleteli na zaklenjeno spalnico. Ko so odklenili vrata, so naleteli na mrtvo 32-letno žensko in njeno 14-letno hčer. Tiskovni predstavnik policije Markus Dittrich je dejal, da glede na vse okoliščine sumijo, da sta bili mati in hči umorjeni. 

Dejanja je osumljen 49-letni Tunizijec, ki naj bi živel z 32-letno madžarsko državljanko, navaja Kronen Zeitung. Kje je osumljenec, ni znano. Na naslovu, kjer je bil prijavljen, ga policija ni našla. Dečka sta ga nazadnje videla v sredo zvečer. Ko sta se v četrtek zbudila, ga ni bilo več. 

dezurni@styria-media.si
 

 
Komentarjev 3
  • nostradamus 19:00 07.avgust 2022.

    upam da tudi fajonova bere kaj pocno

  • mirror 08:58 06.avgust 2022.

    Bobnarca pa take vabi z odstranitvijo ograje na hrvaški meji.