Svet
16 ogledov

Tragedija pri Karlovcu

Hrvaška policija Profimedias
V bližini Karlovca naj bi nekaj pred osmo uro zvečer sosed na dvorišču ubil policista karlovške policijske uprave.

Streljal naj bi iz polavtomatske puške medtem ko je policist kosil travo, poroča karlovški portal Kaportal. Do umora je prišlo v bližini kraja Duge Rese. 

Policistov sosed je pijan začel streljati, medtem ko je policist doma kosil travo. Da bi ga pomiril, se je napotil proti njemu, a ga je sosed ustrelil. Morilec je menda nato preplaval reko Mrežnico in so ga kasneje ujeli na glavni cesti. 

Sosedje so šokirani, menda pa naj bi imel morilec izpad že v nedeljo, ko je pijan streljal in grozil, da bo pobil celo vas. Takrat so ga prijeli a kmalu izpustili. 

Vse infomacije so za zdaj še neuradne. Več sledi. 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 18:30 13.avgust 2016.

    Kaj se vi razmetavate s samostalnikom TRAGEDIJA !! Kakšna tragedija neki , sosed ubil soseda ! TRAGEDIJA je nesrečna smrt 18 letnice v Gorenji vasi , sam vi imate itak zmedene pojme , kar pa ni čudno , kajti v ...prikaži večv teh poletnih mesecih počitnic ste zgleda za novinarje zaposlil svoje maloumne šoloobvezne otroke !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:08 13.avgust 2016.

    "Policistov sosed je pijan začel streljati, medtem ko je policist doma kosil travo"" Da bi ga pomiril, se je napotil proti njemu, a ga je sosed ustrelil"Slaba ideja.... če nekdo že strelja kr neki za brezveze se ...prikaži več je boljše umaknit..si najdt zavetje in pogovarjat iz zavetja. To ni tko k film k junaki iz filma počas govorijo pa počas korak za korakom pridejo do nevarnega človeka in mu iznenada izmaknejo orožje...sploh pa je ta norec že streljal.Sam tle se vid da bi agresivnim ljudem morala vsaka substanca biti prepovedana ; tud alkohol.