Svet
16472 ogledov

Tragedija pri sosedih: sedemletnemu sinu prerezal vrat

italijanska policija
Italijo sta pretresla dva primera umora otrok.

V kraju Morazzona v severni provinci Varese je 40-letni moški domnevno prerezal vrat svojemu sinu na svojem domu, nato pa odšel v bližnje mesto Gazzada in skušal ubiti svojo nekdanjo partnerko, ki pa jo je le poškodoval. Moški je zbežal, vendar ga je policija kmalu našla in aretirala.

Policija je sporočila, da je moški truplo sina skril v omaro skupaj s sporočilom, v katerem je priznal umor. Moški je bil sicer v hišnem priporu, ker je novembra zabodel kolega, nedavno pa mu je sodnik odobril, da lahko vidi svojega sina med prazniki.

V bližini Neaplja pa je policija zaradi suma umora aretirala 40-letnico, potem ko je njen dvoletni sin umrl v morju pozno v nedeljo. Sumijo jo, da je ženska namerno utopila sina, ker je bila prepričana, da je duševno zaostal, čeprav tega zdravniki niso potrdili. Žensko so ustavili mimoidoči, ko se je skušala ubiti, nato pa so v vodi opazili tudi otroka, a je bilo zanj že prepozno, še piše Ansa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • jozicamurn 20:18 04.januar 2022.

    Otroci niso nič krivi, žalostno, da se nekdo spravi na otroke.

  • Timothy_Rodriquez 10:11 04.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Rialessta
    Rialessta 22:13 03.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m