Svet
2 ogledov

Tragedijo povzročil strojevodja

Zaradi sile trčenja je lokomotiva potniškega vlaka predrla v prvi vagon, nakar s Žurnal24 main
Število žrtev petkove železniške nesreče v Los Angelesu je naraslo na 25. S Kitajske pa poročajo o nesreči avtobusa, ki je pokopal več kot 50 ljudi.

V petkovi nesreči, ko sta v ameriškem Los Angelesu trčila potniški in tovorni vlak, je bilo ranjenih še 135 potnikov, med njimi 81 huje. Preiskovalci so krivdo naprtili strojevodji potniškega vlaka, ki da je prevozil rdečo luč.

VEČ O NESREČI PREBERITE TUKAJ

Reševalci so imeli pri delu veliko težav, saj so bili potniki nagneteni v treh uničenih vagonih in so morali zato zelo previdno rezati pločevino, da so lahko rešili ukleščene ljudi. Strojevodja je sicer prav tako med mrtvimi.

Tovorni vlak zmečkal potniškega
Nesreča se je zgodila v petek popoldne po lokalnem času, ko se je v dolini San Fernando severno od Los Angelesa tovorni vlak zaletel v nabito poln potniški vlak družbe Metrolink, na katerem je bilo 220 potnikov, strojevodja in sprevodnik.

Avtobus v sotesko
S Kitajske poročajo o hudi nesreči avtobusa, ki je strmoglavil v neko sto metrov globoko sotesko v goratem predelu province Sečuan. Umrlo je 51 ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.