Svet
22907 ogledov

Tragičen konec iskanja: dveletno deklico našli mrtvo

iskalna akcija v Nemčiji Profimedia
Iskanje dveletne deklice Melisse, ki je v nedeljo popoldne izginila iz svojega doma v nemškem mestu Bingen, se je končalo tragično.

V nedeljo med četrto in peto uro popoldne se dveletna Melissa neopaženo izmuznila iz domače hiše. Stekla je obsežna iskalna akcija, v kateri je sodelovalo skoraj 200 ljudi. Deklico so iskali s pomočjo dronov in helikopterjev. V času izginotja je bila oblečena le v pižamo. Ponoči so se temperature spustile pod ničlo, a reševalci niso izgubili upanja. 

V ponedeljek so psi, ki so pomagali pri iskanju, odkrili sled deklice, ki je vodila do reke Lauchert, zato so tja napotili vse policijske enote in potapljaško ekipo. Žal se je iskanje končalo tragično. Njeno truplo so potapljači v torek našli v reki Lauchert, ki teče tik ob družinski hiši.

Policisti so zaslišali starše deklice in opravili hišno preiskavo, zaslišali pa so tudi njihove sorodnike, prijatelje in znance. "Nismo prišli do novih spoznanj. Nismo našli dokazov o morebitnem nasilju," je dejal predstavnik policije Christian Sugg.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 3
  • Ender3 18:23 19.december 2023.

    Žalostno, žalostno 🙏🙏