Svet
44 ogledov

Tragična nesreča vzela tri življenja

Prometna nesreča na Hrvaškem
1/3
Pixsell
Bosiljevo - Čazma. Včeraj se je zgodila huda nesreča. Umrli sta dve odrasli osebi in 9-letni deček, hude poškodbe so utrpele štiri osebe. Na poti do bolnišnice se je zaletelo še reševalno vozilo.

Na Hrvaškem se je zgodila huda prometna nesreča na območju Bosiljevega. Trije so umrli, štirje so hudo poškodovani. Neuradno naj bi voznik Daewoo Lanosa zapeljal na nasprotni pas in se zaletel v Opel Corso. Voznik Lanosa in njegova sopotnica sta za hudimi poškodbami umrla na kraju nesreče. Deklica, ki je bila z njima v avtu (šlo naj bi za njuno vnukinjo) je huje poškodovana. V Corsi je bil zakonski par iz Bosiljevega in njuna sinova. 9-letni deček je poškodbam podlegel, njegov brat je hudo poškodovan.

Da je tragedija še hujša, se je zatem zgodila še prometna nesreča reševalnega vozila, ki je hitelo na pomoč. Med prevozom do zagrebškega kliničnega centra se je voznik zaletel v vozilo pred seboj, v nesreči pa je pet ljudi utrpelo lažje poškodbe. Starše umrlega dečka so prepeljali v Splošno bolnišnico Bjelovar. "Oba sta izven življenjske nevarnosti," je za 24sata dejal dežurni kirurg Ante Nekić. Deklica naj bi bila v roku nekaj dni izpuščena iz bolnišnice, po besedah zdravnikov pa je zaradi nesreče v hudem šoku.

Vzrok za nesrečo naj bi bila spolzka cesta, megla ter neprilagojena hitrost, zaradi katere je voznik izgubil nadzor nad vozilom.

Komentarjev 3
  • Oseba_ 11:08 04.december 2011.

    Tako je.

  • kmetek 09:54 04.december 2011.

    Vzrok za nesrečo naj bi bila spolzka cesta, megla ter neprilagojena hitrost, zaradi katere je voznik izgubil nadzor nad vozilom.Vzrok je slab voznik. Imaš otroke v avto, voziš počasneje in previdneje.

  • kmetek 09:52 04.december 2011.

    folk ne zna voziti resno, vsake 5 let preverjanje znanja, nujno!