Svet
13522 ogledov

Tragična smrt med snemanjem videa na TikToku

TikTok Profimedia
14-letnica umrla med snemanjem videa na priljubljeni platformi za kratke video posnetke ..

Najstnica se je po nesreči ustrelila med snemanjem videa na TikToku, priljubljeni platformi za kratke video posnetke, piše italijanska tiskovna agencija Ansa.

Nesreča se je zgodila v mestu Hyderabad v Pakistanu, medijem je novico sporočila tamkajšnja policija.

"Metek je šel skozi želodec in povzročil smrt," so pojasnili zdravniki. Leta 2021 so v Pakistanu med snemanjem videoposnetkov na TikToku izgubili življenje štirje mladostniki, še piše Ansa.

Zaradi selfija umrl 17-letnik 

V zadnjih letih je sicer vse več smrti tudi zaradi selfijev, saj želijo avtorji fotografirati sebe v tveganih okoliščinah ter s tem pridobiti zanimanje sledilcev. Žalostno je, da je med žrtvami ogromno mladih, pa tudi otrok. Večina avtorjev selfijev, ki tragično končajo je moških (dve tretjini).

Kolikšno je realno število smrtnih žrtev zaradi selfijev je težko oceniti, saj smrti zaradi selfijev denimo v prometu niso zabeležene.

Prav včeraj je portal 24sedam poročal o sedemnajstletniku, ki je želel posneti selfi na vagonu. Pri tem ga je stresel električni tok in je zaradi hudih poškodb umrl.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.