Svet
19045 ogledov

Trdi, da potuje skozi čas in pove, kaj nas čaka

Vremenski popotnik Youtube
Mladenič v posnetku trdi, da prihaja iz leta 2021; pove, kaj nas čaka in v kaj je pametno vlagati.

Moški po imenu Noah na posnetku trdi, da ne sme preveč odkrivati glede naše prihodnosti, saj da bi s tem ogrozil svoje življenje. Ne glede na to pove, da bo Donald Trump ponovno izbran za predsednika leta 2020, da bo umetna inteligenca v polnem zamahu in da bodo pripomočki, kot so Googlova očala, prevzeli vse.

"Moj namen ni, da bi kogarkoli zavajal. Moj edini cilj je, da dokažem, da potovanje skozi čas v resnici obstaja in da sem jaz osebno popotnik skozi čas," govori na posnetku. Njegov obraz je zamegljen, spremenjen je tudi glas.

Posnetek je poslal YouTube kanalu Paranormal Elite, ki ga je objavil. Moški še pove, da je v resnici star 50 let, a da je vzel pripravek za pomlajevanje in da zato izgleda, kot da bi mu bilo 25 let. Govori v angleščini z ameriškim naglasom. Trdi, da bo javnosti potovanje skozi čas razkrito v letu 2028.

"Jaz v resnici trenutno živim v letu 2021. Temu času pripadam." Samooklicani vremenski popotnik odkriva, da bodo električni avtomobili v prihodnosti potovali več kot 900 kilometrov na uro, ljudem pa svetuje, da investirajo v obnovljive vire energije.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Ledena 09:50 20.november 2017.

    Ljubodoma,idi se zdravit.

  • ljubodoma 03:04 20.november 2017.

    a bojo komunisti zginili z zemeljske oble ?

  • perhan63 20:28 19.november 2017.

    baje bo ahmad predsednik republike mi je prišepnil..ampak ga bomo odstavili,ker je imel 50 brivnic v tovarni rog..pa jih ni prijavil..