Svet
20051 ogledov

Trenutek, ko je nekdo 150 metrov stran pobijal ljudi

Split umor Facebook
Split je pretresel umor treh ljudi. Tako je bilo slišati.

Policija za zdaj še ne more potrditi, koliko je bilo strelcev, ki so zakrivili smrt treh ljudi v središču Splita. Znano je le, da je bila v bližini obale okoli 15.30 ustreljena prva oseba, dve drugi pa v razmaku nekaj minut v bližnji ulici. Ta dva moška sta umrla na kraju zločina, prvi moški pa je umrl kasneje v bolnišnici. 

Split umor Masaker v Splitu Svet Video: Masaker v Splitu, moški hladnokrvno s puško po ulici

Na medmrežju se širi video moškega, domnevnega strelca, kako z avtomatsko puško v rokah hodi po splitski ulici. POVEZAVA

Policija je po zadnjih podatkih na zaslišanje privedla tri osebe. Za zdaj še ne more potrditi, da so med njimi krivci za smrt treh ljudi.

Na spletu se je pojavil tudi video nekega dekleta, ki se je popoldan fotografiralo na bližnji splitski opazovalnici. V kamero v angleščini razlaga o svoji izobrazbi, ko se ravno v tistem trenutku v mestu začenja razlegati rafal strelov, ki so bili usodni za prvega moškega. Odziv dekleta, ki ni vedelo, kaj se dogaja v mestu, je bil tragikomičen.

Trenutan pucnjave

Objavil/a Policija zaustavlja-SPLIT dne Sobota, 11. januar 2020

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.