Svet
11 ogledov

"Trenutki, ki te udarijo"

Zdravnik Reddit
Na spletnih socialnih omrežjih je zaokrožila ganljiva fotografija zdravnika, ki naj bi mu malo pred tem umrl 19-letni pacient.

Moški, ki je na spletnem omrežju Reddit objavil fotografijo in se identificira kot NickMoore911, je zapisal, da je fotografijo zdravnika na urgenci privatne bolnišnice posnel njegov sodelavec. "Moški na fotografiji ni mogel rešiti enega od svojih pacientov," je zapisal. "Četudi se to v tem poklicu pogosto dogaja, so pacienti, ki jih izgubimo, pogosto stari, bolni ali oboje. Fant, ki je umrl, je bil star 19 let, za zdravnika je bil to eden tistih trenutkov, ki te preprosto 'udarijo'," je zapisal.

Zdravnik je čez nekaj trenutkov vstal, dvignil glavo pokonci in se vrnil v stavbo. Podrobnosti, kaj se je zgodilo, Moore ne pozna, povedal je le, da je za objavo fotografije, ki je hitro zaokrožila na spletu, dobil dovoljenje.

Komentarjev 2
  • jaki 00:17 21.marec 2015.

    Bolje da spokaš spat, kot da tapkaš takšne neumnosti!

  • wester62 00:04 21.marec 2015.

    pri nas pa jim se fučka za paciente,razen familije ,prijateljev in sorodnikov. vse drugo so za njih številke. po mojem naši zdravniki po takem dogodku gredo na žur in šampanjec.