Svet
2667 ogledov

Tri leta mrtev ležal v stanovanju, preden so ga našli

Vrata
Truplo so odkrili med pregledovanjem stanovanj, v katerih niso zabeležili porabe vode.

Mama pokojnega, ki živi na Long Islandu, se sprašuje, kako da nihče od sosedov ni ničesar opazil in zakaj ji nihče ni želel pomagati pri iskanju sina. Policiji je večkrat prijavila, da ga pogrešajo. Ker je šlo za odraslo osebo, ki je veliko potovala zaradi dela, naj ga ne bi mogli razglasiti za pogrešanega, naj bi jim pojasnili na policiji. 

Moški, ki je bil leta 2016 star 51 let, je po koncu službe v vojski in po ločitvi od žene živel sam v Dallasu. Pogosto je bil na službeni poti izven ZDA. Mama trdi, da sta bila redno v stiku, a jo je pred tremi leti nehal klicati. 

Stanovanje, v katerem je živel, je na tretjem nadstropju v severozahodnem kotu stavbe. Stavba je dobro izolirana, okna so bila zaprta - to bi lahko bil eden od razlogov, zakaj njegovega trupla niso odkrili prej, piše BBC. 

Detektiv Pete Schulte je pojasnil, da so najemnino redno plačevali iz pokojninskega sklada mornarice. Pred dvema letoma naj bi se soseda pritožila, da iz zgornjega stanovanja zamaka, a zadeve niso raziskali. "Kar lahko povem, je, da je bilo ob vstopu v stanovanje več kot jasno, da je bil v stanovanju dlje časa. Glede na to, kako smo ga našli, v kakšnem stanju je bilo stanovanje itd., lahko potrdimo, da ne gre za kaznivo dejanje." 

Policisti upajo, da bo obdukcija dala odgovor na vprašanje, kaj se mu je zgodilo. V stanovanju so našli zdravila za sladkorno bolezen, izdana leta 2016. V garaži pod stavbo, v kateri je živel, so našli njegovo vozilo, ki je bilo, glede na stanje, v kakršnem so ga našli, tam parkirano dlje časa. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.