Svet
7188 ogledov

Trumpu na novinarski konferenci počil film

Donald Trump
Na novinarski konferenci po zaključku volitev v kongres in predstavniški dom, je ameriški predsednik ostro napadel novinarja televizijske hiše CNN.

Jim Acosta, novinar CNN, je Trumpa vprašal, zakaj je govoril neresnice, ko je pred volitvami trdil, da je se na meji z Mehiko pripravlja invazija beguncev v ZDA.

Trump je med drugim Acosti zabrusil: "Dovolite mi, da jaz vodim državo, vi pa vodite CNN. Če bi to počeli bolje, bi imeli boljšo gledanost!"

Ker novinar ni želel prepustiti besede drugim, čeprav je Trump to od njega zahteval, je ameriškemu predsedniku počil film. "Nesramen in grozen človek ste!" mu je zabrusil in še enkrat poudaril, da je CNN sovražnik ameriškega ljudstva.

Celoten posnetek besednega dvoboja si lahko ogledate tukaj:

'You are a rude, terrible person' : Trump attacks CNN reporter

After being challenged on the migrant caravan by CNN's Jim Acosta, Trump took the opportunity to berate the reporter. Trump said 'I think you should let me run the country, you run CNN'. He added: 'You are a rude, terrible person.' He once again labelled CNN 'the enemy of the people'. The press conference comes in the wake of the midterm elections, in which Democrats took control of the House of Representatives for the first time in eight years, but Republicans increased their majority in the Senate.

Posted by The Guardian on Wednesday, November 7, 2018

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Rozman 12:42 08.november 2018.

    Pa ste vi normalni? Tip si zmišljuje stvari, menja pravosodnega ministra, da se prekinjajo preiskave, odkrito laže, uvaja carine, zajebal bo sel svet, vi ga pa podpirate zaradi svoje majhnosti in omejenosti? Sej res, neumni Američani si ga zaslužijo in ...prikaži več neumni Slovenci. Jebo vas bok, kmetje neizobraženi - navadni rednecki

  • gregor51 10:23 08.november 2018.

    kaj češ druzga od davida juga pisuna ki podpira rdeče khmere v sloveniji

  • kapibara 09:59 08.november 2018.

    Jest bi na Trumpovem mestu mu jih naložil še po hopcu al pa to naročil varnostni službi, po intervjujih.. Oni znajo to naredit, da izpade kot civil zadeva- ravs