Svet
8 ogledov

Trupla v vozilu vlade

Žurnal24 main
Srbska policija je v avtomobilu vlade našla dve neznani trupli.

Avto vlade so našli v Novem Beogradu, v njem pa trupli dveh neznanih moških s strelnimi ranami, poroča B92. Kraj zločina že preiskujejo kriminalisti in predstavniki notranjega ministra.

Umor in samomor?
Trupli so našli na parkirišču pred zgradbo v novobeograjskem Bulevarju Arsenija Čarnojevića, so potrdili na srbskem notranjem ministrstvu.

Kot neuradno poroča beograjski Blic, naj bi šlo za Predraga Novakovića, vladnega voznika, in Milana Medojevića, nekdanjega namestnika načelnika Oddelka za skupno poslovanje v predhodni vladi Srbije. Slednji naj bi bil po poročanju nekaterih medijev v Beogradu znan razpečevalec droge.

Kot poroča agencija Beta, naj bi trupli našli v avtomobilu znamke Audi A8, kot najverjetnejši razlog pa za zdaj navajajo umor in samomor. V roki Medojevića so namreč našli pištolo, s katero naj bi pokojni sodil sebi in pred tem še Novakoviću.


Policija je zaključila ogled mesta zločina, trupla pa so prepeljali na obdukcijo. Policisti niti novinarjem niti ostalim zbranim meščanom niso dovolili do avtomobila vlade Srbije z registrskimi oznakami BG 12-11.

 

Kot še poroča agencija Beta, so preiskovalci zdravniški ekipi onemogočili prihod na prizor umora. "Naša ekipa bi morala potrditi smrt, vendar nas na mesto dogajanja sploh ne spustijo," je povedala zdravnica Nada Macura.

Motiv naj bi bil neplačani dolg
Direktor beograjske policije Milorad Veljović je v izjavi za javnost povedal, da je Novaković prispel do Ulice Arsenija Čarnojevića, pred zgradbo, v kateri je živel Medojević. Poklical ga je po telefonu. Predvidevajo, da je zatem prišlo do umora in samomora.

Direktor policije je povedal, da za zdaj ne vedo, čigavo je bilo orožje, niti ali je lastnik zanj imel dovoljenje,

Beograjski RTS še piše, da je motiv zločina najverjetneje neplačani dolg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.