Svet
21 ogledov

Truplo štiriletnika našli v avtomobilu

Vprašanj je vedno veliko, odgovorov pa ni. iStock
V Nemčiji so prijeli moškega, ki naj bi umoril štiriletnega begunca Mohameda iz Bosne in Hercegovine.

Dečka so pogrešali, odkar je pred skoraj mesecem dni izginil izpred centra za registracijo v Berlinu. Truplo štiriletnika so našli v avtomobilu osumljenca, ki je danes priznal, da je umoril še enega dečka.

Izgubila ga je v gneči

Mohameda je njegova mati izgubila prvega  oktobra v gneči pred centrom za registracijo prosilcev za azil v Berlinu. Izginotje je sprožilo množično iskalno akcijo. Otrokovo truplo so domnevno našli v četrtek v avtomobilu osumljenca, potem ko je mati 32-letnika, ki je sumila, da je sin vpleten v zadevo, poklicala policijo. Policisti so nato osumljenca aretirali na njegovem domu v zvezni deželi Brandenburg. Identifikacija trupla še poteka.
 

Danes ponoči je moški priznal, da je umoril še enega dečka, in sicer šestletnega Eliasa iz Potsdama, ki je izginil julija, ko se je igral pred hišo staršev. Osumljenec je policiji povedal, da je Eliasa tako kot Mohameda umoril kmalu po ugrabitvi ter da je njegovo truplo zakopal pri kraju Luckenwalde v Brandenburgu. Na tem območju so policisti kasneje našli truplo, ki ga sedaj še preverjajo.

Policija in oblasti doslej niso želele ugibati o motivu, ki bi gnal storilca, ki je delal kot varnostnik v Brandenburgu.

Komentarjev 1
  • benč 16:05 31.oktober 2015.

    Nemci so že začeli izvajati križarsko poslanstvo! Gremo naši!