Svet
34 ogledov

Tudi 70-letniki na vročih masažah

masaža Žurnal24 main
V Trstu zaprli že četrti "masažni" salon letos. Maserke so nudile tudi spolne storitve, ki so bile menda zelo priljubljene tudi med starejšimi obiskovalci.

Trst. Policija je v središču Trsta zaprla masažni salon New Moon, v katerem so maserke zagotavljale spolne storitve, piše Primorski dnevnik. To je že četrti tovrsten primer letos, vse salone so upravljali kitajski državljani, iz Daljnega vzhoda so prihajale tudi vse "maserke".

Dekleta so imela tudi "popolne" spolne odnose s strankami, za kar so plačevali od 130 do 150 evrov, za manjše "vroče stike" pa od 30 evrov navzgor.

Policija je začela salon nadzorovati po tem, ko so se sosedje pritožili zaradi številnih gostov, ki so zahajali v salon do poznih nočnih ur. Opazovali so ga kakšne tri tedne in ugotovili, da so v njem gostili od deset do petnajst strank, med njimi so bili tudi moški, ki so krepko presegli sedemdeseto leto starosti, je med drugim še zapisal Primorski dnevnik.

Policisti so salon zasegli, 40-letnega upravnika so prijavili zaradi spodbujanja prostitucije, ob vstopu pa so naleteli na štiri mlade maserke s strankami.

Komentarjev 1
  • Stolp 13:22 29.september 2011.

    Pa še vedno se uporablja ta arhaični termin 'spolni odnos'! 'Sex', se reče!