Svet
7 ogledov

Tudi Španija ima svojega Fritzla

Hiša groze v Španiji Žurnal24 main
Španijo je pretreslo odkritje, da je 91-letnik dvajset v hiši dvajset let zadrževal hčerki in ženo, ko je slednja umrla, pa jo je pokopal kar v vinski kleti.

Policija je hišo v mestu Valladolid v četrtek preiskala na zahtevo socialne službe, saj je družina živela brez tekoče vode, poleg tega pa so sosedi javili, da že pet let niso videli soproge.

Moški z imenom Cesar naj bi iz hiše prišel le enkrat na mesec, ko se je odpravil na banko in dvignil svojo pokojnino, 64-letni hčeri Macerani pa je toliko zaupal, da ji je dovolil hoditi po vodo k bližnjemu vodnjaku. Žena pa se po pričevanju sosedov sploh ni nikoli z nikomer pogovarjala.

Policija je v hiši našla le Cesara in njegovi hčerki Macereno ter 60-letno Mirabel, ki jo ni nihče videl kar 22 let. Soproge, ki bi morala biti stara 90 let, pa niso našli, zato so podrobneje pregledali hišo. Njeno truplo so našli zavito v črno tkanino in plastično folijo ter zakopano v vinski kleti v globini vsega 20 centimetrov. Po prvih ugotovitvah je žena umrla naravne smrti.

Družino so v oskrbo prevzeli psihiatri.

Kot je znano, je spomladi avstrijsko javnost šokiral Joseph Fritzl, ki je v svoji kleti 20 let zadrževal svojo hčerko in njune otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.