Svet
20 ogledov

TV voditeljica: hčer vam je ubil svak

(Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Concetta Serrano, mati 15-letne Italijanke, ki je avgusta izginila neznano kam, je prek oddaje v živo izvedela, da ji je hčerko ubil njen svak.

Serranova se je namreč v živo javljala v oddajo tretjega programa italijanske televizije RAI 3 in v pogovoru z voditeljico javnost prosila, naj ji pomagajo pri iskanju 15-letne hčerke Sarah Scazzi.

Medtem pa je voditeljica oddaje Chi l'ha visto (Kdo jo je videl) dobila informacijo, da je policija našla truplo hčerke, in to sporočila pretreseni materi.

"Kot smo izvedeli, je dekle ubil njen stric," je ob tem dodala voditeljica. Sprva Serranova podatku ni verjela, saj so se v oddajo javljali iz hiše svaka in tudi morilca njene hčere Micheleja Misserija.

Videoposnetek šokantne novice v živo si oglejte v zavihku VIDEO (VIR: Youtube).

Tako je vzela mobilni telefon in ga poskušala priklicati. Medtem pa so svaka in njegovo soprogo že zasliševali policisti.

Voditeljica je ob tem Serranovo vprašala, ali naj oddajo prekinejo, in odgovorila ji je, da bi bilo to v tem trenutku najbolje.

Ko so se kamere ugasnile, se je na uredništvo televizije usul plaz kritik. Gledalci so se namreč pritoževali, da matere na tak način ne bi smeli obvestiti in da so njeno nesrečo izkoristili za večjo gledanost.

Michele Misseti je Sarah zadavil, ker ga ni hotela spolno zadovoljiti, je sporočila policija. Sarahova je izginila 26. avgusta, ko bi se morala s prijateljico odpraviti na plažo v Puglio na jugu Italije.

Tožilec Francesco Sebastio je dejal, da so truplo deklice našli v cisterni z vodo v jašku. Po obdukciji so potrdili, da je Misseri deklico pred umorom spolno napadel, so zapisali v Corriere Della Serra.

Policija je sicer Missetija osumila po tem, ko jim je prejšnji teden predal Sarahin mobitel, ki naj bi ga našel med pospravljanjem vrta. Na policiji so ga zasliševali deset ur, na koncu pa je priznal, da je dekle zadavil in jo pred smrtjo zlorabljal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.