Svet
9 ogledov

"Ubil sem ju!"

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Mati pogrešanih deklic prejela novo pismo, v katerem jo je oče pogrešanih deklic obvestil, da ju je ubil.

Po pisanju italijanskega častnika La Repubblica je mati pogrešanih dvojčic prejela dve novi pismi. V njih naj bi oče zapisal, da deklici nista trpeli.

Švicarski policisti italijanske zgodbe za zdaj še niso potrdili. Po poročanju francoskih medijev naj bi oče 1. februarja kupil le eno vozovnico za pot na Korziko. Vendar tudi ti podatki še niso uradno potrjeni.

Švicarska policija je končala s pregledom računalnika, ki ga je oče pogrešanih deklic uporabljal v svoji pisarni v Philip Morrisu v mestu Lausanne. Vsi ugotovljeni faktorji so tako pokazali, da je oče previdno načrtoval dogodke.

Po spletu je pregledoval spletne strani s ponudbami prevozov iz Marseilla na Korziko. Schepp je obiskal tudi nekaj spletnih strani, na katerih so objavljeni nasveti in podatki o snoveh za zastrupitev. Omenjene strani so bile izbrisane z računalnika, je povedal stric dvojčic.

Deklici sta mrtvi
Možnosti, da bi Alessio in Livio našli živi, so se v trenutku razblinile, ko je mati danes zjutraj prejela pismo, v katerem je oče deklic zapisal, da ju je ubil.
Omenjeno pismo je že osmo, ki so ga prejeli v torek, 8. februarja. Švicarska in francoska policija sta sklenili, da pisma ne bosta objavili.

Policija ne glede na pisma, ki jih je prejela mati, deklici še vedno išče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.