Svet
4436 ogledov

Pokončal taščo, večkrat zabodel ženo in si pred policisti vzel življenje

Hrvaška policija
1/2
Profimedia
V naselju Radnička blizu hrvaškega Bjelovarja so v družinski hiši našli dve mrtvi in eno huje poškodovano osebo, ki so jo prepeljali v bjelovarsko bolnišnico.

"Na območju mesta Bjelovar sta bili v družinski hiši najdeni mrtvi dve osebi, ena pa je bila huje poškodovana in je bila prepeljana v Splošno bolnišnico Bjelovar. Sledila bo preiskava," so sporočili s policije.

Hrvaški mediji poročajo, da je moški ubil taščo in ženo zabodel v vrat, sam pa naj bi si pred očmi policistov, ki so prišli na kraj zločina, vzel življenje.

Njegovo soprogo so hudo poškodovano z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico.

Hrvaška policija | Avtor: Facebook Fotografija je simbolična. Facebook
"Ko sem prišla domov iz trgovine, sem slišala dva strela, nato pa kratek ženski krik, a ne vem, ali je bila Draga ali Renata. Ni minilo niti deset minut, ko sta prispela policija in reševalno vozilo. Potem so nekoga odpeljali, predvidevam, da Renato. Bog daj, da preživi," je za novinarje 24sata povedala pretresena domačinka.

Drugi sosed je za Jutarnji list povedal, da je mislil, da gre le za kakšno družinsko potegavščino: "Kasneje sem slišal, da se je iz hiše slišal krik na pomoč. Soseda, je šla do hiše in naletela na zaklenjena vrata."

Sosedje so za 24sata še povedali, da je bila tašča svojevrstna oseba, s katero niso pogosto komunicirali, za družino pa, da so bili korektni, a da so se držali bolj zase.

Komentarjev 3
  • LukaMB 10:06 20.maj 2024.

    Pismo teli hrčki se ga koljejo na polno zadnje čase glede na novice v preteklih dneh. Mogoče je nova vrsta covida.

  • SlavkoKrizman 21:56 18.maj 2024.

    Naravna selekcija še vedno dela.