Svet
12 ogledov

Ubila moža, truplo skrila v vodnjak

vodnjak Shutterstock
Na Hrvaškem odmeva tragična zgodba moža, nad katerega sta se spravila njegova žena in njen ljubimec.

Hrvaška policija je razkrila scenarij načrtovanega umora, do katerega je prišlo po njihovih odkrtjih že leta 2013, in sicer v Dubravi pri Vrbovcu. Takrat sta se 35-letnica in njen 26-letni ljubimec dogovorila, da bosta ubila 41-letnega moškega, zakonskega moža 35-letnice.

Mlajši moški je več let živel in delal pri družini, v tem času je postal ženin ljubimec.

Policija meni, da sta osumljenca moškega presentila pri popoldanskem počitku; mlajši moški ga je z manjšo sekirico večkrat udaril po glavi. Njegovo telo je prenesel v klet, tam pa ga je s plinsko pištolo še večkrat ustrelil v glavo, da bi bilo delo res z gotovostjo opravljeno, pa ga je z nožem še večkrat zabodel po telesu.

Truplo sta sostorilca odvrgla v vodnjak pri zapuščeni kmetiji na območju Vrbovca, predhodno sta ga še obtežila.

Prosila za pomoč

Žena morilka se je po dogodku pojavila na televiziji in ljudi prosila za pomoč, češ da jo je mož zapustil z ljubico, njo in otroke pa pustil brez vsega. Številni Hrvati so darovali denar mami treh otrok, podarili so jim celo hišo.

Truplo njenega moža je policija našla 2. aprila; po podrobni kriminalistični preiskavi so ugotovili, da je za umor moža soodgovorna prav njegova žena skupaj z mlajšim ljubimcem. Ta je dejanje policiji tudi že priznal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.