Svet
8 ogledov

Ubila tri moške

Krvav nož (slika je simbolična) Sutterstock
31-letna Britanka s priznanjem, da je ubila tri moške in njihova trupla odvrgla v jarek, presenetila celo svojega zagovornika.

Joanna Dennehy je na sodišču priznala, da je ubila 31-letnega Lukasza Slaboszewskega, 48-letnega Kevina Leeja in 56-letnega Johna Chapmana. Prvega naj bi ubila enkrat med 19. in 29. marcem, druga dva pa sta bila oba umorjena 29. marca. Še dva moška naj bi poskusila ubiti le nekaj dni kasneje.

Trupla vseh treh so našli na razdalji 16 kilometrov v jarku ob kolovozni poti med polji med mestoma  Newboroughom in Thorneyjem.

Presenetila

Vse tri moške je zabodla v predel vratu ali prsi. Njeno priznanje očitno ni bilo pričakovano, saj je njen zagovornik prosil sodišče za prekinitev do prihodnjega tedna, ko naj bi potrdili, ali njeno priznanje dejansko drži. "Ne bom prišla še enkrat prihodnji teden sem, da bi ponovila enake stvari. Predolga pot je, da bi ponavljala isto," pa ga je prekinila  Dennehyjeva.

Njen partner in še en moški pa sta vpletenost v umore zanikala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.