Svet
15 ogledov

Učitelj obupan, Megan bi rad nazaj

Megan Stammers Jeremy Forrest EPA
Potem ko so konec prejšnjega tedna le ujeli pobegla zaljubljenca, 30-letnega učitelja matematike in njegovo 15-letno učenko, je učitelj Jeremy Forrest obupan, ker so ga ločili od njegove mladoletne izbranke.

Po osmih dneh na begu so konec prejšnjega tedna oblasti ujele in ločile zaljubljenca Megan Stammers in Jeremyja Forresta. Megan je trenutno v Veliki Britaniji pri svoji družini, Jeremy pa v visoko varovanem zaporu v Franciji, kjer je po besedah svojega odvetnika zelo nesrečen. Obupno si želi, da bi se vrnil v Veliko Britanijo in se spet združil "s svojo ljubljeno" 15-letno Megan.

Včeraj se je v medijih pojavila novica, da se je par policiji tako dolgo izogibal predvsem zato, ker je Megan potovala s potnim listom, ki je v lasti Jeremyjeve 37-letne žene Emily, Jeremy pa je za prijavo v hotel uporabljal lažna imena. Poleg tega je v Franciji iskal delo z izmišljenim življenjepisom, opisoval pa se je kot 28-letni glasbeni novinar Jack Francis Dean.

Forrest se bo moral jutri zagovarjati na francoskem sodišču, a bo morda kmalu premeščen na Otok. "Pogovarjala sva se o vrnitvi v Veliko Britanijo in temu ne ogovarja, saj si želi biti blizu Megan. Jeremy ni nikakršen perverznež, to je zgodba o ljubezni, za katero sam osebno verjamem, da se ne bo nikoli končala," je za britanski Daily Mail povedal Jeremyjev francoski odvetnik Daniel Lalanne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.