Svet
18 ogledov

Učiteljica ob službo, ker je učencem nadela pasji satelit?

sramotilni satelit Youtube
Če so študentje med poukom klepetali, pisali sms ali jedli, jih je njihova profesorica kaznovala tako, da jim je nadela "sramotilni satelit". Takšnega po operaciji nadenejo tudi psom in mačkam, da si ne ližejo ran.

"Čas je, da si nadeneš sramotilni satelit, mi je rekla profesorica, in vsi smo se smejali," dogodek opisuje ameriška študentka Tanisha Medina.

Medini se je to zdelo celo tako zabavno, da je prosila sošolca, naj jo slika s satelitom, in to objavila na Facebook profilu.

A Medina ni edina tovrstna "kaznjenka". Na takšen način je profesorica simbolno kaznovala vse, ki so med poukom klepetali, pisali sms-e ali jedli, še poroča Abc News.

"V predavalnici počnemo veliko stvari, ki jih ne bi smeli," pravi Medina. "Profesorica je to storila v šali, češ, da nas bo s tem kaznovala. Preden nam je nadela stožce, nas je vprašala, ali sme, in vsi smo se temu smejali ter se okrog tega šalili," pojasnjuje študentka.

Ko pa so slike videli starši ...

Smeha pa je bilo konec, ko so fotografije videli starši.

"Ne zanima me, ali je šlo za šalo, to je nedopustno," je povedal eden izmed staršev. Študentje pa so profesorici stopili v bran.

Idejo za "sramotilni satelit"  je učiteljica verjetno dobila v Disneyjevem filmu Up, ki so ga študentje gledali v sklopu predavanj o gravitaciji. V njem je bil satelit uporabljen kot simbolno kaznovanje.

Profesorico Laurie Bailey-Cutkomp so že suspendirali, svoja dejanja pa bo morala zagovarjati pred učiteljskim zborom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.