Svet
0 ogledov

Ugrabitelj že z lisicami na rokah

Ugrabitelj se je po večurnem pogajanju predal. Žurnal24 main
Drama s talci v volilnem štabu Hillary Clinton se je srečno iztekla. Vsi talci so na varnem, policija pa je ugrabitelja že prijela.

V ZDA se je srečno iztekla večurna drama s talci v pisarni demokratske kandidatke za predsedniško nominacijo Hillary Clinton v mestu Rochester v zvezni državi New Hampshire. Moški, ki je trdil, da ima pri sebi bombo, je namreč v petek vstopil v pisarno, zajel več uslužbencev in zahteval pogovor s Clintonovo glede vprašanja zdravstvene oskrbe. Po večurnih pogajanjih je moški izpustil zadnje talce, nato pa se je predal še sam.

Po poročanju ameriških medijev je imel moški psihične težave in je svojemu sinu pred tem dejal, naj gleda poročila. Nekdanja prva dama ZDA, ki je vv času incidenta ni bilo v pisarni, se je na dogodek že odzvala. Srečala se je s talci in njihovimi družinami ter policisti in se jim zahvalila za pomoč pri reševanju nastale situacije. " Zdi se, da je potreboval pomoč in iskal pozornost na napačen način," je o ugrabitelju Leeju Eisenbergu še dejala Clintonova.

Čeprav se tovrstni incidenti občasno zgodijo, pa vodilna demokratska kandidatka, kot je zatrdila, ne namerava spremeniti svoje kampanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.