Svet
31 ogledov

Ugrabljena Jaycee Dugard prvič v javnosti

Jaycee je srečna, da je končno doma z družino. Žurnal24 main
Američanka Jaycee Dugard, ki je v ujetništvu preživela 18 let, se je odločila pokazati svetu.
Jaycee Dugard, ki je so jo kot majhno deklico ugrabili, je spregovorila za revijo People, ki je prva objavila njene fotografije. "Neizmerno sem vesela, da sem spet s svojo družino," je dejala 29-letna Jaycee v ekskluzivnem intervjuju.

Jaycee trenutno živi s svojo mamo Terry in hčerkama, 15-letno Angel in 11-letno Starlit, katerih oče je 58-letni ugrabitelj Phillip Garrido. "Glede na okoliščine živijo presenetljivo normalno življenje," je dejala Terryjina mačeha Joan Curry. Jaycee se je že navadila na življenje izven ujetništva in je na dobri poti k okrevanju. Jezdi konje, kuha in razmišlja, da bi napisala knjigo.

Dugardovo sta kot 11-letno deklico leta 1991 na poti v šolo domnevno ugrabila Phillip in Nancy Garrido in jo nato 18 let zadrževala na skrivnem vrtu za svojo hišo v Antiochu, predmestju San Francisca. Garrido in njegova žena Nancy sta se izrekla za nedolžna v zvezi z obtožbami o ugrabitvi Dugardove.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.