Svet
18 ogledov

Ujeli sekto za orgije z otroki

Deklici je v stanovanje zvabil prek Facebooka. Rekel jima je, da ju bo naučil uk Žurnal24 main
Rusi so ujeli pripadnike neke sekte, ki so izvajali orgije z majhnimi otroki. Sekto je osnoval psihiater Vičeslav Vasnin, ki je od leta 1993 vodil "terapije za čustveni in duhovni razvoj".

Vodjo sekte in člane so ujele ruske oblasti. Otroke so odpeljali na zaslišanja k psihiatrom ter na zdravniške preglede.

Policisti so sicer odkrili več kot 300 DVD-izvodov, na katerih so otroci pomanjkljivo oblečeni v spornih položajih. Na nekaterih posnetkih jih silijo v prepevanje pesmi, medtem ko odrasli okrog njih plešejo, eno izmed deklet pa izvaja striptiz.

Sekto je zasnoval 44-letni Vasnin, ki je leta 1993 spremenil ime in priimek ter se preselil v drugi kraj. Začel se je ukvarjati s terapijo za "čustveni in duhovni razvoj". Vabil je odrasle na orgije z otroki in jim plačeval za te seanse.

Zlorabljene otroke bodo zdaj preselili v drug kraj. Podrobnosti (kako je Vasnin prišel do teh otrok ipd.) niso znane. Do zdaj so policisti javnosti sporočili le, da je sekta štela več kot 100 članov, med katerimi so bili tudi ugledni odvetniki, učitelji in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.