Svet
11 ogledov

Ujet v tunelu toži Eurostar

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Potnik, ki je bil s tisočim nekaj dni pred prazniki decembra lani več ur ujet v tunelu pod Rokavskim prelivom, sedaj toži Eurostar.

Willy Risi je bil le en izmed več tisoč potnikov, ki so bili ujeti na vlakih pod Rokavskim prelivom. "Nismo imeli vode, hrane in vrata so bila zaprta. Bilo je nemogoče zapustiti vlak," je potožil Risi in pri tem dodal, da so jih pet ur pustili v temi, saj niso imeli nobenih informacij o dogajanju. Poleg tega, je še dodal, jim ni bil na voljo tudi nobeden od uslužbencev Eurostara.

"Temu se reče prisilna zaporna kazen," je prepričan. Kljub temu, da je Eurostar oškodovanim potnikom povrnil ceno karte, zastonj izdal povratno karto in vsakemu potniku izdal še dodatnih 170 evrov za težave, ki so jim jih povzročili, pa je Risi prepričan, da to ni dovolj.

"Od vikenda, ki sem ga izgubil, nočem zaslužiti. A prav tako tudi ne želim izgubiti denarja," je povedal in dodal, da je v dveh dneh vikenda in dveh dodatnih dneh, ki jih je moral zaradi zamud izpustiti v službi, izgubil 1900 evrov. Ta denar sedaj želi od Eurostarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.