Svet
17 ogledov

Ukradel denar za bolno deklico

Stephanie Milda Facebook
V Zadru je potekal dobrodelni dogodek, na katerem so zbirali denar za deklico, ki mora na operacijo v ZDA. Brezčutni tat je ukradel torbico, v kateri je bilo zbranih za dobrih 4.000 evrov pomoči.

Petletna Stephanie Milda iz Zadra trpi zaradi hude bolezni možganov, arnold-chiarijevega sindroma. Operacija v Chichagu je predvidena za 27. september, vendar stane 250.000 dolarjev. Mama, ki je po poklicu trgovka, a je trenutno na porodniškem dopustu, in oče, ki je po poklicu natakar, tolikšne vsote denarja ne moreta zbrati v tako kratkem času. Zato sta za pomoč zaprosila vse, ki bi lahko kaj prispevali za zdravljenje njune hčerke.

Še policija prosi, naj vrne denar


Zato so tudi pripravili dobrodelno prireditev, na kateri so zbrali nekaj več kot 4.000 evrov.  Našel pa se je nekdo, ki ne premore nič sočutja, in zbrani denar ukradel. Policija še išče tatu in ga nagovarja, naj denar vrne, v zameno pa mu bodo priznali "olajševalne okoliščine".

"To je denar za najinega otroka. Za operacijo, od katere je odvisno njeno življenje. Ljudje so kupovali vstopnice, da bi pomagali najini deklici. Ne vem, kdo je vzel denar. Ne vem, kaj naj rečem. Če ima le malo srca, le malo duše, če ima svojega otroka, prosim, naj denar vrne," je za Index.hr dejala dekličina mama Anita Milda.

Komentarjev 1
  • vicvic 14:13 21.september 2012.

    Žal je res kot pravijo na denarju ne piše kako je zasluže.V takem primeru debnar tudi izgubi vrednost saj niv pravih rokah. Morda po tatu le malo zapeče vest?