Svet
6803 ogledov

V stanovanju naleteli na pet mrtvih otrok, mati skočila pod vlak

Detomor Profimedias
Nemčijo pretresa grozljiv zločin, ki naj bi ga zakrivila mati petih otrok.

V mestu Solingen na zahodu Nemčije so v stanovanju v bloku danes našli pet mrtvih otrok, je za nemško tiskovno agencijo dpa povedal tiskovni predstavnik policije v Wuppertalu. Umora otrok, starih od enega do osem let, je po navedbah policije osumljena njihova mati, ki je zatem skušala narediti samomor s skokom pod vlak.

Po neuradnih podatkih naj bi otroke zastrupila s tabletami. 

Nemški mediji še poročajo, da je 27-letna mati, ki je pod vlak skočila v bližnjem Düsseldorfu preživela, a je hudo poškodovana in je v bolnišnici.

Policijo je malo pred 14. uro poklicala mati osumljenke. Ko so policisti prišli v stanovanje, so bili otroci - enoletna, dvoletna ter triletna deklica ter šestletni in osemletni dežek - že mrtvi. Policija ni pojasnila, kako so otroci umrli. Po navedbah nemških medijev je bilo danes popoldne pred stanovanjskim blokom videti številna policijska in reševalna vozila.

Šestega otroka, 11-letnega dečka, naj bi mati po navedbah medijev odpeljala s seboj v 35 kilometrov oddaljeni Düsseldorf, kjer se je vrgla pod vlak. Deček je zdaj pri babici.

Policija je o dogodku uvedla preiskavo.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:25 04.september 2020.

    Nemka naj bi imela 6 otrok do starosti 27 let ???????? Dejte no mal možgane uporabljati , ko dobite tako skopa poročila . Piha veter z Bosporja in avtomat za islamizacijo EU je odpovedal ! Pregorele varovalke !