Svet
22512 ogledov

Spregovoril: To je razlog, da je umoril ženo in mater svojih otrok

Italijanska policija - fotografija je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
Grozljive podrobnosti umora pri sosedih. Razlog naj bi bilo priznanje ženske na družinskih počitnicah ...

Italijanski mediji znova poročajo o umoru ženske, tokrat je v pokrajini Salerno 38-letni moški do smrti zabodel leto mlajšo ženo. Drama se je dogajala v sredo, policija je že v sredo aretirala storilca. Otroka sta bila zaupana sorodnikom.

Včeraj so prišle na dan nove podrobnosti, motiv za umor naj bi bilo ljubosumje. 38-vodovodni inštalater je svojo ženo, ki je bila gospodinja, zabodel in nato v šoku povedal policistom, da jo je ubil zaradi varanja. To naj bi priznala na družinskih počitnicah. 

Dolgo sumil, da ga je varala

Policistom je takoj priznal, kaj je storil, deloval pa je iz ljubosumja zaradi njene izdaje. Kot je priznal, je že dolgo sumil, da ga žena vara. Nato pa naj bi med počitnicami, ko sta peljala svoja 8 in 10 let stara otroka v Disneyland, priznala nezvestobo. 

Obstaja tudi možnost naklepnega umora. V času umora otrok ni bilo doma. Oče je najverjetneje otroka pospremil k svojim staršem. Zdaj ostaja odprto vprašanje, ali je šlo zgolj za naključje, ali je želel odmakniti otroka z bodočega kraja zločina. Zaenkrat ostaja še veliko stvari nejasnih. Gotovo je le to, da je v sredo v družinski hiši izbruhnil prepir, ki se je končal z umorom. 

slovenija 27.03.2012 denar, bankovci, Evro, finance, foto: Bostjan Tacol Že 18 let Slovenija Absurd: Več deset milijonov evrov gre vsako leto po vodi, ministri pa nič Zloraba Policija ga je prijela Svet Grozljivo, kaj ji je storil, ko ga je prevarala Podlubnik, lubadar, oznaka za sečnjo, gozd Gozd Slovenija Mrtvega so odnesli v dolino

dezurni@styiria-media.si

Komentarjev 3
  • denis4 18:31 22.september 2023.

    https://myprofitland.com/game/Denoman76

  • kapibara 14:16 22.september 2023.

    Ne se kurbat.. če se ne znaš ! Ljubosumje NI hec- je težka jeba !