Svet
88877 ogledov

Umrla 18-letnica, zdravniki so vedeli za odmerek cepiva

Covid-19, cepivo, AstraZeneca Profimedia
Zdravstveno osebje bolnišnice Lavagna je vedelo, da je Camilla Canepa prejela odmerek AstraZenece.

To je razvidno z zaslišanja zdravnikov, ki sta jih opravila tožilca Francesca Rombolà in Stefano Puppo skupaj s tožilcem Francescom Pinto, ki preiskujeta smrt študentke 10. junija lani zaradi krvnih strdkov, piše Italijanska tiskovna agencija Ansa.

Ostaja odprto vprašanje

Mladenka je bila cepljena v okviru dnevov odprtih vrat, kjer je potekalo množično cepljenje. Tožilci so zaslišali zdravnike, da bi preverili, zakaj v dokumentaciji prve hospitalizacije ni nikjer navedeno, da je mladenka prejela odmerek cepiva AstraZeneca.

Poleg tega je preiskava razkrila, da je Camilla znancu iz bolnišnice poslala sporočilo, kjer je pisalo, da je v bolnišnici "zaradi cepiva". Ostaja pa vprašanje, zakaj tega niso zapisali v zdravstvenem  kartonu.

lockdown avstrija Omikron Svet V sproščanje ukrepov, saj je stanje v bolnišnicah stabilno

Camilla je bila po poročanju Anse cepljena 25. maja, 3. junija je odšla v bolnišnico Lavagna zaradi močnega glavobola in občutljivosti na svetlobo. Camillo so iz bolnišnice odpustili že naslednji dan in je po poročanju medija niso obravnavali v skladu s tedanjimi smernicami v primeru stranskih učinkov cepljenja. Čez dva dni se je vrnila v bolnišnico zaradi tromboze. Zatem so jo odpeljali v polikliniko San Martino v Genovi, kjer so opravili operacijo glave, a je 10. junija umrla.

Komentarjev 24
  • Kolr 21:14 29.januar 2022.

    A nasi anticepilci pa tiho? Aja ne morja Janso krivit za to.

  • bobubob 20:37 29.januar 2022.

    https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

  • bobubob 20:36 29.januar 2022.

    https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/