Svet
9 ogledov

Umrla pred dveletnim sinom

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
"Dveletni sin ves čas sprašuje, kje je mamica. Grozno je, srce se mi para," je povedal otrokov oče Juba Lassiter, potem ko je neznanec ustrelil njegovo partnerico.

Devetindvajsetletna Claudia Millan se je skupaj s svojim dveletnim sinom vračala domov, ko jo je za zdaj še neznani morilec ustrelil v glavo.

Vsi so pretreseni
Nad tragedijo je pretresena vsa soseska. Pol ure pred dogodkom je še klepetala s svojim sosedom.  Kmalu po tem, ko sta se poslovila, se je po ulici razlegel glasen pok, piše Newyork post.

"Slišal sem glasen strel. Psi na dvorišču so podivjali. Stekel sem po ulici ter na tleh zagledal Claudio in sina, kako jo je gledal," je povedal sosed.
Najprej je na varno odpeljal fantka, nato se je vrnil in pomagal Claudii. "Želel sem ji pomagati, ustaviti krvavitev, vendar ni šlo. Kri je bila vsepovsod," je povedal pretreseni sosed. Na kraj dogodka so prišli tudi policisti in reševalci, a ji niso mogli pomagati.

"Bila je skrbna mamica"
Sosedje so povedali, da se je Claudia v njihovo sosesko preselila s Floride pred tremi leti. Po besedah sosede, ki je pazila njene otroke, je bila Claudia izjemno skrbna mati. "Doma so imeli tako čisto, da bi lahko jedel s tal. Njeni otroci so bili vedno urejeni. Oboževala jih je."

Pretresen je tudi mož, s katerim sta v zadnjem času živela ločeno. Za tragično novico je izvedel po telefonu. V šoku pa so tudi njeni štirje otroci, ki jih je pustila za seboj. "Le najmlajši je videl, da so mamico ustrelili, vendar mu je tako težko povedati, da je ni več."

Policija strelca še ni našla, prav tako niso znani razlogi, zakaj je neznanec moril po ulici Bronxa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.