Svet
15 ogledov

Uprizoril ugrabitev, da bi se izognil jezni punci

Uprizoril ugrabitev Shutterstock
Rahmell Pettway je uprizoril svojo ugrabitev po dvotedenki odsotnosti, saj se ni upal soočiti s svojim dekletom.

36-letni Rahmell Pettway iz Brooklyna je uprizoril svojo lastno ugrabitev, saj se je bal soočenja s svojim dekletom, poročajo na Yahoo news. Po dveh tednih odsotnosti se je Pettway odločil, da bo rajši uprizoril ugrabitev, kot pa da bi se soočil z jeznim dekletom.

Policisti so ga našli zvezanega z lepilnim trakom sredi ulice, kjer jim je povedal, da sta ga ugrabila dva moška z kombijem, ki sta ga imela zvezanega dokler ga nista kar naenkrat odvrgla. Policistom se je zdela zgodba dokaj čudna, kasneje pa jim je Pettway le priznal, da gre za lažno ugrabitev. Povedal jim je tudi razlog, zakaj je storil to. Moškega so policisti nato aretirali zaradi lažne prijave. Še vedno pa je nejasno kaj je počel med svojo domnevno ugrabitvijo.

Člani pregona so strahopetnega fanta opisali kot "popolnega bedaka". Lažno ugrabitev pa označili za "patetično prekrivanje resnice svoji partnerki". Dekle, katere fant bi se rajši zlagal policiji kot ji povedal resnico, pa dejanja svojega fanta ne želi komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.