Svet
8132 ogledov

Uradnica na letalu naredila sceno, ker je morala sedeti poleg otroka

Po spletu se širi video posnetek vladne uslužbenke, ki so jo morali odstraniti z letala, ker je bila nesramna do stevardes in je ob tem nesramno preklinjala.

Susan Peirez se je pritožila, ko so jo posedli k mami z otrokom. Zahtevala je, da se stevardesa predstavi, pri čemer ji je dejala, da naslednji dan morda sploh ne bo več imela službe.

19-letna Marissa Rundell, ki je poleg gospe sedela z otrokom, je dogodek posnela s telefonom.

Peirezovo so na newyorškem letališču JFK zaradi nesramnosti odstranili z letala družbe Delta, po tem, ko se je posnetek razširil po spletu pa je ostala tudi brez vladne službe zvezne države New York.

Na posnetku jo lahko slišimo, kako pove, da dela za vlado, ko je dojela, da jo bodo vrgli z letala, pa se vendarle opraviči za grdo obnašanje.

Ronni Reich, predstavnica za stike z javnostjo v službi, kjer je delala Peirezova, je o dogodku povedala, da se morajo državni uslužbenci dostojno obnašati poklicno kot tudi zasebno.

"O dogodku smo bili obveščeni in začeli preiskavo. Uslužbenko smo umaknili s položaja in jo poslali na dopust, dokler se preiskava ne zaključi," so še sporočili iz vladne službe.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • maresem 11:14 14.oktober 2018.

    Gnoj od babe.

  • janko89 00:37 14.oktober 2018.

    Res je Slovenska politika, oz. njeni politiki so v večini naduta golazen

  • ode 19:55 13.oktober 2018.

    Oglejte si tole: https://www.zurnal24.si/svet/otrok-osem-ur-teroriziral-potnike-na-letalu-305084