Svet
19 ogledov

Ustrelil otroka, da bi izgnal demone

Pištola Shutterstock Fotografija je simbolična.
Skoraj 70-letni oče je ustrelil svojega odraslega sina in hčerko, medtem ko sta spala. Prepričan je bil, da v njima živijo demoni.

43-letna Danielle Faucett je strelnim ranam podlegla v bolnišnici, njen 46-letni brat Dennis League je očetov napad preživel, a je njegovo stanje kritično. 

Michael League se je nad svoja otroka spravil, med tem ko sta spala, le enkaj metrov stran od njiju pa so spali vnuki.

Hotel ustreliti še sebe

"Storil sem največji greh, kar ga lahko stori oče. Ustrelil sem svojega sina in hčerko v glavo. Želel sem ju rešiti njunih demonov. Zdaj bom ustrelil še sebe," je dejal operaterju na številki za nujno pomoč, kamor je poklical takoj po streljanju. Operater ga je prepričal, da se ni ustrelil, policija, ki je bila hitro na kraju, ga je prijela, poroča Daily mail.

Operaterju je še pojasnil, da so droge in alkohol uničile njegovo družino. Soproga je kasneje pojasnila, da sta bila pod velikim stresom, odkar sta hčerka in sin z družinami stanovala v njuni hiši. Sin naj bi imel težave z alkoholom,  hči pa naj bi trpela za shizofrenijo.

Na sodišču se je izrekel za nedolžnega. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.