Svet
12 ogledov

Ustrelil sina, ker je želel stran

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Hrvaška. 45-letni Davorin se je pred 13 dnevi poročil in z ženo nameraval zaživeti ločeno od staršev. Tega njegov oče ni prenesel, zato ga je ustrelil.

"Poročila sva se 17. aprila. Poznala sem ga dve leti in moram reči, da je bil krasen človek," je v šoku po tragediji dejala pred kratkim nevesta, zdaj že vdova Jugana.

Sina dvakrat ustrelil v glavo
Z Davorinom sta se želela odseliti od njegovega očeta. Tega 81-letni Alojzij ni prenesel. Pred kratkim je namreč izgubil ženo in že to izgubo je prenesel zelo slabo. Sosedje pravijo, da je bil vidno prizadet, videli so ga le med sprehajanjem po parku, pogovarjal pa se ni več veliko.

Alojzija in Davorina so našli na parkirišču pred enim izmed študentskih domov v Zagrebu. Alojzij je dvakrat ustrelil sina v glavo, nato pa sodil še sebi. Kdo je pravi lastnik pištole, še ni znano.

Odvisen od sina
Sosedje so bili ob tej tragediji pretreseni, saj nikoli niso zaznali trenj med očetom in sinom. Priznali pa so, da se je Alojzij po ženini smrti vidno spremenil, padel v depresijo in postal duševno odvisen od sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.